x

Blog

A RUSZTIKUS BELSŐ RÉSZ TITKAI

Írta: , Kelt:: 09.04.2019

Nem kell szükségszerűen a vidéki környezetben élniuk, hogy érzékeljék a rusztikális melegség érzéseit. Ugyanezt az érzést elérhetik a panellakásokban is. Sőt elhozza magával a tavasz, a színek és a napsütés iránti vágyat is.

 

bővebben
 

Új bemutató terem Magyarországon - hamarosan

Írta: PATY, Kelt:: 24.09.2018

Új bemutatótermünk nyíllik hamarosan Budapest területén. A fejlődésről értesítjük Önöket...

 

bővebben
 

Miért éppen porcelán villanykapcsolót?

Írta: PATY, Kelt:: 31.03.2016
bővebben
 

Mikor játszanak a színek...

Írta: , Kelt:: 22.03.2016
Levegő, napfény, madárcsiripelés, egyszóval egy soha véget nem érő romantika.  KATY ezt a házat természetes pasztell színekben fogalmazta meg. Már a korai elképzeléseinkben is az szerepelt, hogy az egész  házban ROO ALBA porcelán villanykapcsolókat használunk annak érdekében, hogy illeszkedjenek a fehér ajtókhoz, valamint a ház egy teljes oldalát elfoglaló  jellegzetes ablakkeretekhez. Azonban...
 
bővebben
 

Faszerkezetű épület - Bárka

Írta: PATY, Kelt:: 03.03.2016

Ez a faszerkezetű épület Prága külvárosában épült fel. Az energiaigénye - beleértve a meleg víz előállítását is - évi hihetetlen 0.9 tonna pellet. És mindezt kikapcsolt napelem mellett. Ha bekapcsolják, a tulajdonosoknak évente csupán néhány kilogramm pelletre van szükségük. Az épület globális léptékben azért is egyedülálló, mert a belső tereiben 55 tonna felületkezelés nélküli betont került felhasználásra. E ténynek köszönhetően az épület óriási hőtároló képességgel rendelkezik. Az összehasonlítás érdekében ez olyan, mintha 2.000 gázkonvektor tartaná benne a hőt. 

Az épületben 156 porcelán villanykapcsoló és dugalj felhasználásra került sor. A kiválasztott színük Grisea vagy grafit. Ez gyönyörűen kiemeli a belső tér lenyűgöző formai kialakítását. 

bővebben
 

Hogyan varázsoljunk a villanykapcsolókkal és dugaljakkal

Írta: Kareřina Gordon, Kelt:: 03.03.2016

Ne féljen a színektől. A KATY PATY porcelán villanykapcsolókkal minden belső tér felderül. Az egyes színcsoportok úgy kerültek megtervezésre, hogy az általuk tartalmazott színek tökéletesen ki legyenek egyensúlyozva és összhangban legyenek. Akár egy helyiségben is használhatja egyszerre az összest.

bővebben
 

Együttműködünk a FOXY LADY-vel

Írta: , Kelt:: 03.03.2016

Ahogy a mondás tartja, jobb egyszer látni, mint kétszer hallani. Ehhez a szabályhoz tartjuk magunkat mi is, és ezért működünk együtt a FOXY LADY-vel.

bővebben
 

Termelési videó

Írta: PATY, Kelt:: 21.10.2015

Közvetlenül porcelángyártási videó. Lessen bele a régi mesterek gyártási titkaiba

bővebben
 
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina