x

Blog

Mikor játszanak a színek...

Írta:
... fontos kiválasztani a „ház témáját”, a megfelelő színek és felhasznált anyagok koncepcióját. A DOMESI e levegős faszerkezetű épületének témája a nyaralás volt. Levegő, napfény, madárcsiripelés, egyszóval egy soha véget nem érő romantika.  KATY ezt a házat természetes pasztell színekben fogalmazta meg. Már a korai elképzeléseinkben is az szerepelt, hogy az egész  házban ROO ALBA porcelán villanykapcsolókat használunk annak érdekében, hogy illeszkedjenek a fehér ajtókhoz, valamint a ház egy teljes oldalát elfoglaló  jellegzetes ablakkeretekhez. Azonban ... egy gyönyörű  reggelen amikorKATY  felébredt, SZÍNEKET látott, és ezért úgy döntött, hogy biztosan kihasználja a  DECORUS termékcsalád színkínálatát.
A fő lakótérben, amelynek domináns eleme a szürke-kék padló, a  ROO LIVOR-t választotta. A  konyhában, ahol a tisztaság fehér elemei vannak túlsúlyban (kerámia mosdó, lámpák, , szagelszívó és a munkafelület feletti nagy ablak), a tisztaságot a ROO ALBAporcelán villanykapcsolók és  dugaljak tisztaságával  hangsúlyozta. A ház két hálószobával rendelkezik. Az egyik sötétebb, földes árnyalatokra van hangolva, és kiválóan illett hozzá a  ROO LUCIDUM, amely a futószőnyegtől egészen a réz színű csillárokig összekapcsolta az összes kiegészítőt. A viharos  ég színű padlóval rendelkező világos hálószoba a ROO COLUMBA.  villanykapcsoló színére tartott igényt. A fürdőszobában a két beltéri ékszer - a kézzel festett  LA GARTIJA  mexikói mosdótál és a  KATY PATY lágy ROO ALBA  villanykapcsolójának jelenlétét kihangsúlyozó finom szürke dominál.
A  ROO kollekció által képviselt retro elemek kiválóan egészítik ki a faépítményekhez tartozó egyszerű északi stílust. Éppen a meleg méz színű fa emeli ki a legjobban a  DECORUS család SZÍNEIT. . A KATY PATY  olyan,  nem a "szükséges rosszat" jelentő beltéri porcelán villanykapcsolókkal és dugaljakkal jelentkezik, amelyek nem rontják az összehangolt belső tér összképét, hanem éppen ellenkezőleg: a ROO emlékeket és mosolyokat előidéző dizájn termékek. . KATY szereti a történeteket, és ennek  a háznak is saját története van, ahogyan végülis minden háznak.
Akár  még csak kezdődik, vagy már folytatódik a házuk története , akár építkezik , akár felújít, ne fojtsa el azon épületek és helyek történeteit, ahol él. Ellenkezőleg, támogassa őket, és egészen biztosan hálásan megtérül a gondoskodása. Ezek az ön otthonának és életének történetei.
Sikerült valami, ami örömet okoz önnek? Ha ez a  KATY PATY villanykapcsolóival  sikerült, mi is lelkesek vagyunk! Mutassa meg!  Nyugodtan ossza meg az egész világgal! :)
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina